2024 Ekonomik Avrupa Turu (21 Ağustos 2023-2 Eylül 2023)

Mini Avrupa turu - Otobüsle Avrupa turu

Bu müthiş avrupa turu sadece

1290 €

Fiyata Dahil Olanlar

Fiyata Dahil Olmayanlar

Mini Avrupa Turu 13 Gün - 13 ülke - 15 Şehir - 7 Gece Otel 19 Ağustos – 31 Ağustos 2021 Balkan – Orta Avrupa - Batı Avrupa - İtalya (Turumuz kesin çıkışlıdır)

Her şey dahil konseptli - Bknz. Fiyata dahil olanlar - olmayanlar
2021 Otobüsle Mini Avrupa Turu
19 Ağustos - 31 Ağustos 2021
13 Gün - 13 ülke - 15 Şehir - 7 Gece konaklama
(790 Euro  -  18 - 40 yaş

Ankara’dan 17:00 Hareket, Otobüsle Mini Avrupa Turumuz başlıyor.  İstanbul üzerinden İpsala Sınır kapısına kadar güzergah üzerinden yolcuların alınması ve gece yarısı İpsala Sınır Kapısı’ndan Yunanistan’a giriş.

1. GÜN: YUNANİSTAN

Sabah erken saatlerde ilk durağımız Kavala. Dileyenler Kavala Kurabiyesi ve Kavala böreği ile kahvaltısını yaptıktan sonra Kaleye çıkabilir, Eski Osmanlı Camilerini görebilir veya Kavala limanında rıhtımda dolaşıp fotoğraf çektire bilir. Bizans Su Kemeri ve tarihi yapıları gördükten sonra Kavala’dan ayrılış. Öğleden sonra Vardar Ovası üzerinden Selanik’e hareket. Selanik şehir turu. Atatürk’ün doğduğu evi ziyaret. Arkasından Halkidiki Turu başlıyor, Yunanistan’ın en güzel plajlarında denize girme imkânı. Otele dönüş ve Selanik’te otelde konaklama.

2. GÜN: KUZEY MAKEDONYA

Otelde alacağımız kahvaltı sonrası 08:00 Üsküp’e hareket. Sınır geçişinden sonra akşamüstü Üsküp’e varış. Üsküp şehir gezisi, Türk mahallesi, heykelleri ile ünlü Üsküp Meydanı gezisi ve ışıl ışıl Üsküp’ün gece görünüşü - serbest zaman. Akşam saatlerinde Budapeşte’ye hareket.

3. GÜN: MACARİSTAN

Kapı yoğunluğuna göre öğleye doğru Budapeşte’ye varış. Kahramanlar Meydanı, Gerrelt Tepesi, Budin Sarayı ve Kalesi gezisi. Zincirli Köprü, panoramik şehir turu ve otele yerleşme. Serbest Zaman. Dileyenler için akşam Tuna Nehri tekne Turu, Dileyenler için Budepeşte Gece hayatı. Konaklama Budapeşte’deki otelimizde.

4. GÜN: AVUSTURYA

Otelde alacağımız kahvaltı sonrası 08:00 Budapeşte’den ayrılış Ardından Viyana’ya hareket. Bir saatlik yolculuktan sonra 12:00’da Viyana’ya varış. Viyana panoramik gezisi ve grup eşliğinde Viyana’nın ünlü saraylarının gezisi, Viyana merkezi, Veba Anıtı, Mozart Heykeli, Hofburg Sarayı ve heykelleri, serbest zaman. 16:00’da Prag’a hareket. Gece 20:00’da Prag’taki otelimize varış. Prag’da konaklama.

5. GÜN: ÇEK CUMHURİYETİ

Otelde alacağımız kahvaltı sonrası 08:00 Otelimizden Charles Köprüsüne varış. Charles Köprüsü ve Old Town gezisi. Kafka Müzesi ve Kafka anıtı, dans eden evler, tarihi binalarla süslü caddeler gezilecek yerler arasında. Vitava Nehri etrafında park ve bahçelerde zaman geçirme şansı, serbest zaman. Dileyenler için Karlovy Vary turu. Ve gece saatlerinde dileyenler için Prag gece hayatı. Akşam Saat 20:00 Prag’dan ayrılış.

6. GÜN: ALMANYA

Sabah saatlerinde Almanya’nın Başkenti Berlin’e varış. Berlin Gezisi. Akşam saatinde Berlin’den Amsterdam’a hareket. Gece Amsterdam’a varış. Ve gece Amsterdam’daki otelimizde konaklama.

7. GÜN: HOLLANDA

Oteldeki kahvaltımızdan sonra Amsterdam’daki otelimizden ayrılış ve Yel değirmenleri, peynir çiftlikleri ve hediyelik eşyaları ile ünlü Zaanse Schans’ta 2 saatlik gezimiz sonrası Amsterdam gezisi başlıyor. Öğleden itibaren müzeleriyle, kendine özgü mimarisiyle yapılmış evleriyle, cafeleri ve eğlence mekanları ile Amsterdam’a doymak mümkün olacak. Red Light Sokağı, Dam Meydanı, Kanal gezisi. (Dileyenler kendileri kanallarda tekne turu yapabilir. Gece 23:00 sularında Amsterdam'dan ayrılma.

8. GÜN: FRANSA

Sabah saatlerinde Paris’e varış. Paris Panaromic turu. Ressamlar Tepesi, Eyfel kulesi, Seinne Nehri, Zafer Takı, Champ Elysse Bulvarı, Concorde Meydanı gezisi. Pantheon, La fayette çarşı ve opera binası, Napaleon Mezarı Notre Dame Kilisesi, Louvre Müzesi grupla ve yerel rehber eşliğinde gezilecek yerler arasında 15:00 Otele yerleşme ve serbest zaman. Trocadero Meydanı ve Pakından Akşam Işıklandırılmış Eyfel Kulesi manzarası. Konaklama Paris’teki otelimizde.

9. GÜN: FRANSA:

Sabah oteldeki kahvaltımızdan sonra 10:00 Otelden ayrılma ve Paris Turuna devam. Paris’ten ayrılana kadar serbest zaman. Yaklaşık 2 günlük Paris gezisinden sonra 19:00’da Eyfel Önünden Milano’ya hareket.

10. GÜN: İTALYA

Sabah erken saatlerinde Milano’ya varış. 2 saatlik Milano turu yapıyoruz. Dome Katedrali, Leonardo da Vinci heykeli, Galleria Vittorio Emanuele (Kapalıçarşı) gezilecek yerler arasında Milona’dan Öğlen Venedik’e hareket. 3 saatlik Venedik yolculuğu sonrası Venedik’e varış. Vaporetti ile Gezi başlangıç noktasına varıyoruz. Dükler Sarayı, Rialto Köprüsü,  St. Marco Meydanı ve Bazilikası – Venedik sokakları… Gece 21:00’da Venedikteki otelimizde konaklama.

11. GÜN: SLOVENYA

Venedik’ten ayrılış ve 12:00 Lübyana’ya varış. Lübyana gezisi.  17:00 Lübyana’dan ayrılış. Hırvatistan sınır kapısından geçiş ve gece saatlerinde Zagrep’e varış. Zagrep’te konaklama

12 GÜN: HIRVATİSTAN - SIRBİSTAN

08:00 oteldeki kahvaltımızdan sonra Zagrep’teki otelimizden ayrılış ve Zagrep gezisi. Old Town Meydanı, Zagreb meydanı, Pazar, Serbest zaman; 11:00’da Zagrep’ten ayrılış ve Belgrad’a hareket. Akşam saatlerinde Belgrad’a varış, Belgrad Kalesi ve merkezi gezisi. Sava Nehri etrafında eğlence merkezlerinin yanında yürüyüş. Serbest zaman. Konaklama Belgrad’tan ayrılma. Otobüsle Avrupa turumuz için son gece yolculuğu.

13. GÜN: BULGARİSTAN

Sabah saatlerinde Sofya’ya varış..  Alexandr Nevsky Katedrali, Banyabaşı Cami görülecek yerler arasında. 3 saatlik Sofya gezisi ardından öğle saatlerinde Sofya'dan ayrılış ve kapıkule sınır kapısına doğru hareket.

Gün sonunda akşam saatlerinde (kapı yoğunluğuna bağlı olarak) İstanbul’a varış.

(Program Türkiye’den İpsala’ya kadar ve Kapıkulede’den otobüsten indiğimiz zamana kadar olan sürelerle opsiyonlu Kapılarda bekleme süreleri hesaplanarak 13 gün olarak belirlenmiştir.  Gün sayısı 1. gün Yunanistan’dan başlatılmış olup 13. Gün Türkiye'ye giriş ve otobüsten iniş olarak tamamlanmıştır)

Yurt içi turlarımıza göz atmak isterseniz Kamp Turları ve Mavi Yolculuk sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Anahtar kelimeler:

Mini Avrupa turu, otobüsle mini Avrupa turu, tüm Avrupa turu, otobüsle Avrupa turu yorum, otobüsle Avrupa turu 15 gün, Mini Avrupa turu 2021, orta Avrupa turu, Balkan turu, otobüsle Avrupa öğrenci, büyük Avrupa turu

 

İlkelerimiz doğrultusunda sürpriz hiç bir ücret alınmaz, istenmez...

Otobüslerimiz uzun yolculuklara uygun konfora sahip ve aynı zamanda yeni model otobüsler olarak belirlenir

Tüm katılımcılar ailemizin birer üyesi ve parçası olarak kabul edilir.

Otobüsle Avrupa Turlarımıza katılan herkes tur paketlerimizden istediği tura bir sonraki sene indirimli katılır.

Profesyonel Türkçe rehberlik hizmeti

İki gece üst üste gece yolculuğu yapılmaz.

Otellerimiz şehir merkezlerine mümkün olan en yakın yerden ayarlanır.  Hostel tarzı yerde yerde konaklama yapılmaz

7 Gün 24 Saat Telefon mail Watsapp yoluyla danışmanlık hizmeti sunulur

Otobüsle Avrupa turlarımıza katılmak isteyenler;
1. Adım: Telefon ya da web sitemizde yer alan form ile birlikte ilk başvuruyu yaparlar.

2. Adım: Sözleşme ve kayıt formumuzu internet üzerinde doldurarak tarafımıza gönderilmesini sağlarlar.

3. Adım: Tarafımızca kontrol edilen formdaki bilgiler katılımcı ile uzmanımız tarafından birlikte kontrol edilerek son hale getirilirler. Formun onaylanması ile eş zamanlı olarak katılımcılar kesin kayıt işleminin tamamlanması için ön ödemeyi yaparak dekontu da formla birlikte tarafımıza gönderirler.

4. Adım: Kesin kayıt işlemi tamamlanmıştır. Daha sonra vize işlemlerinin başlaması için gerekli olan ilk evraklar tarafımıza dijital yolla gönderilir.


Vize başvuru işlemlerinde Haydi Avrupa'ya profesyonel ekibi destek sunmaktadır.
Vize işlemleriniz takip edilmekte olup, pasaport işlemleriniz nüfus müdürlüklerinden halledilecektir. 
Yeşil Pasaportlular için vize istenmemektedir. 

Daha detaylı bilgiye sahip olmak için https://www.haydiavrupaya.com/bilgi/13/vize-islemleri  sayfamızı ziyaret ediniz. 

Dileyen katılımcılar toplam ücreti; TL olarak ilk kayıt tarihinden turun gerçekleştirileceği aya kadar eşit taksitlere bölerek ödeyebilirler.

Dileyen katılımcılarsa peşin ödeme indiriminden yararlanarak indirimli ve peşin ödeme yapabilirler

Ödemeler elden ya da bankamızın hesabına şirketimizin kurumsal iban numarasına ücreti yatırabilirler.

Dileyenlerse vade farkı ödeyerek kredi kartına taksitle ödeme yapabilirler.