Ekonomik yurt dışı turlar, Mini Avrupa Turu,Otobüsle Kuzey Avrupa Turları

Ekonomik Otobüsle Avrupa Turlarımız

Ekonomik Otobüsle Avrupa Turlarımız

Aven Eti Tur Seyahat Acentemiz Türkiye’de gençlere yönelik hem ekonomik, hem eğlenceli, hem de beklentilerine uygun turlar düzenleyen, TÜRSAB ve Turizm Bakanlığı’na bağlı tecrübeli bir acentedir.

Paradan önce memnuniyeti esas alan turlarımızda katılımcılarımızın beklentileri, tavsiyeleri bizim için ön planda olup programın şekillenmesinde önemli role sahiptir.

Bu kapsamda üst üste 2 gece yolculuğu yapılmaz, bir şehre 2 saatten az süre verilmez, en az 2 saatte bir 15 dak. En az 4 saatte bir yarım saat molalı yolculuklarımız olmaktadır.

Otobüsle Büyük Avrupa Turları

Haydi Avrupa’ya markamız altında düzenlediğimiz Avrupa Turları 18-35 yaş arası gençlerin Avrupa kültür, bilgi ve deneyimlerini artırıcı, aynı zamanda eğlendirici nitelikte profesyonel Avrupa Turlarıdır.

Otobüsle gerçeklemesi sebebiyle ekonomik nitelikli, öğrencilerin bütçesine uygun ve aynı zamanda gençlerin uzun soluklu yol kat edebilme gücüne uyumlu turlar

Tek seferde Avrupa’nın nerdeyse tamamını görebilme, gezme ve keşfetme imkânı sağlayan turlarımızda şehirlere ayrılan zamanlar şehirlerin büyüklüğüne, gezilecek görülecek yerlerin azlığı ya da çokluğuna göre programlanmıştır.

Paris… Roma… Barcelona… Amsterdam… Venedik… Prag… Pisa… Budapeşte… Viyana… Brugge ve çok daha fazlası…

Rehber ve 2 koordinatör eşliğinde Avrupa deneyimli 2 kaptan olmak üzere 5 kişilik ekiple çıktığımız turlarımızdan katılımcılarımız tam bir memnuniyetle ayrılmışlardır.

Otobüsle Avrupa Turlarımız konusunda popülist reklam anlayışı yerine doğrudan katılımcılarımıza program ile her türlü detayların paylaşılması taraftarıyız.

Otobüsle Büyük Avrupa Turumuz 2 farklı rotaya sahiptir. Biri Maxi diğeri Boutique Maxi Turumuz 18 gün 18 ülke ve 25 şehir 9 gece konaklama, Boutique turumuz ise 17 gün 16 ülke ve 26 şehir 10 gece konaklamalı. Her ikisinin de fiyatı aynı.

Otobüsle Kuzey Avrupa Turları

Otobüsle Avrupa Turları konusunda yukarıda belirlediğimiz tüm kriterlerimiz Kuzey Avrupa Turu için de geçerlidir.

Kuzey Avrupa Turu; Avrupa Kıtasının kuzeyini, İskandinav Yarımadasını ve Baltık denizinin etrafındaki ülkeleri kapsayan ve aynı zamanda Orta Avrupa'yı da görmemizi sağlayan bir program.

Orta Avrupa’nın sanat kokan mimarisi, müzeleri, canlı hayatı ve turistik mekanları, Baltık ülkelerinin yeşil ve sakin, bozulmamış düzenli şehirleri, İskandinav’ın balıkçı kasabaları, liman şehirleri, fyortları, Kuzey Avrupa’nın çok gelişmiş ve dinamik şehirleri turumuzun içinde

15 günde 14 ülke ve 20 şehri gezmemizi sağlayan Kuzey Avrupa turu – İskandinav – Baltık Turumuz için yaş sınırlaması 18-59’dur…

Helsinki… Bergen… Flam… Oslo… Berlin… Tallinn… Kopenhag… Göteborg… Stockholm… Amsterdam… ve çok daha fazlası Kuzey Avrupa Turu’nda

Kuzey Avrupa Turu İçinde Görülecek 5 Yer isimli blogumuzu okumanızı tavsiye ederiz.

Otobüsle Mini Avrupa Turu

Tıpkı Büyük Avrupa Turu ve Kuzey Avrupa turlarımız gibi otobüsle gerçekleştirdiğimiz diğer turlarımıza göre kısa soluklu, hem mesafe hem süre hem de bütçe anlamında minimize edilmiştir.

Uzun izinleri olmayan, bütçesi çok olmayan, uzun soluklu yolculukları gözüne kestiremeyen ama Avrupa turu yapmak isteyenler için bir seçenek.

Bu turumuzda da Amsterdam Paris ve Venedik gibi uzaklıktaki popüler ve önemli şehirler bulunmaktadır.

13 gün süren turumuzda 13 ülke ve 15 şehir bulunmaktadır. Fiyatında ise Büyük Avrupa Turlarına göre 300 Euro daha düşüktür.

Mini Avrupa turumuzda sınırlı kontenjan bulunmakta ve senede tek tarih olarak ayarlanmıştır. Yaş sınırı olarak 18-40 yaş kuralımız bulunmaktadır.

Otobüsle Güney Avrupa Turu

Yunanistan'nın kıyımızdaki şehri Kavala'dan Portekiz'in Atlas Okyanusu kıyısındaki Lizbon'a kadar hemen tüm Güney Avrupa'yı tek seferde gezme ve keşfetme şansını sunuyoruz.

2022 yılında 1-16 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan turumuz için şimdiden erken kayıt rezervasyonları başladı. 1 Ocak öncesi kayıt yaptıranlar için 990 Euro'ya 16 gün 7 ülke ve 20 şehri gezmek mümkün.

Detaylı şekilde hem İtalya hemd e İspanya'nın şehirleri gezilecek olup, Fransa'dan Nice, Portekiz'den Lizbon, Yunanistan'da Selanik - Yanya - Kavala - Igoumenitsa ve Monaco'dan Monte Carlo var. 


Ekonomik Yurt içi turlarımız için Aven Camp

Avrupa Turu Tavsiye - deneyim yazısı okumak için: Otobüsle Avrupa Turu


Anahtar kelimeler:

Ekonomik yurt dışı turlar, Mini Avrupa Turu, otobüsle Avrupa Turu, Avrupa Turu, Kuzey Avrupa Turu, Büyük Avrupa Turu, Aven Camp, Ekonomik yurt içi turlar, Haydi Avrupa'ya, Dubai Turu, Ukrayna Turu

Makaleyi paylaş