Aven Camp Kamp turları ve mavi yolculuk

Aven Camp ile Kamp Turları ve Mavi Yolculuk

Otobüsle Avrupa Turu ve diğer yurt dışı turlar dışında gençlere yönelik yurt içi turlarımızı da programımıza aldık. İşte kamp turları ve mavi yolculuklar!

Kamp Turları

Aven Camp markamız ile 2020 yılında pandemi koşullarının da olumsuz etkisi olsa da hem sağlık dolu, hem eğlenceli, hem de huzur dolu bir projeye imza attık ve yüzde yüz başarı sağladık.

Bir otobüs dolusu genç arkadaşımız ile Akyaka, Marmaris, Datça, Fethiye, Adrasan ve Köprülü kanyon rotasında Ege – Akdeniz Yaz gençlik Kampı gerçekleştirdik.

Bu turda neler yoktur ki, tekne turları, Fethiye’nin mavi sularında tüplü dalış, şehir gezileri, rafting, kamp ateşi, jeep safari , canlı müzik, deniz, kum, güneşi doğal ortam ve tabii ki de dostluklar…

2020 yılında 3 farklı tarihte toplamda 100’den fazla kişinin katıldığı Kamp turlarımıza ilgi yoğun oldu ve katılımcılardan tam puan aldı.

21 yılında 7 farklı tarihte ve temmuz ağustos aylarında tekrar kamp turlarını gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda bu yıl 2020’den farklı olarak Adrasan ve Antalya bölgesi olmayacak. Marmaris 3 gece ve Fethiye 3 gece olacak çadırlı kamp turumuzda yine birbirinden eğlenceli aktivitelerimiz olacak.

Bir hafta sürecek olan kamplarımız katılım için 18-39 yaş arası olma şartımız bulunuyor. Türkiye2nin en geniş kapsamlı kamp turları için daha fazla detay avencamp.com sitemizde…

Mavi Yolculuklar

Kamp turlarının dışında gittikçe popülaritesi artan diğer tatilimiz mavi yolculuk üzerine.

Katılan herkese istediği tarzda bir tatil imkanı sunan mavi turlarda; isterseniz dinlenin ve huzur bulun, isterseniz su sporları ve akşam tekne partileriyle eğlenin, isterseniz bolca sportif bir faaliyet olarak yüzün, isterseniz koyların kıyıların maviliklerin tadını çıkaran bir gezgin olun.

Mavi Yolculuklarımız için birkaç seçenekli olacak.

Fethiye kalkışlı mavi yolculuklarımız 18-39 yaş arası yaş sınırı olan ve yaş sınırı olmayan grup seçenekleri olacak.

İsterseniz Haziran ayında, isterseniz Eylül ayında her iki mavi yolculuklara katılabileceksiniz.

Her iki turda da Göcek Koyları ve 12 adalar rotamızda olacak. Bu özel yerleri görmek için Kamp turumuza ya da mavi yolculuklara katılmanız yeterli. 

Butik Mavi Tur:

İsterseniz 4 gece 5 gün Fethiye – Göcek arası mavi yolculuk terci edebilirsiniz. Hem fiyat anlamında hem süre anlamında hem de uzunluk anlamında Maxi mavi Tura göre küçük kapsamlı.

Maxi Mavi Yolculuk:

İsterseniz 6 gece 7 gün Fethiye – Göcek – Dalyan – Marmaris Mavi Yolculuk seçebilirsiniz. Hem fiyat hem rota hem de gezilecek yer sayısı ve süre olarak Butik mavi Tura göre geniş kapsamlı.

Mavi Yolculuklarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için avencamp.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Gençlerin bir arada ve birbirleri ile uyum içinde olacakları mavi yolculuklarda zamanın nasıl geçtiğini bilemeyecek, turun bitmesini istemeyeceksiniz.

Sabah – öğle ve akşam yemekleri fiyata dâhil olacak.

490 TL ile ön ödemeyi yaptıktan sonra geri kalanı turun başladığı gün verebileceksiniz ve ödeme kolaylığı sağlanmış olacak.

Aven Camp Clup üyeleri yani daha önce turlarımıza katılım sağlayan herkes bir başka turumuza yüzde 10 indirim hakkı kazanıyor.

Her iki mavi yolculuk için daha detaylı bilgi sahibi olmak veya doğrudan kayıt yaptırmak isterseniz avencamp.com sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Farklı turlara göz atmak için de avenetitur.com sayfamızı ziyaret edebilirsiniz

Avrupa Turu Tavsiye - deneyim yazısı okumak için: Otobüsle Avrupa Turu

Tüm gençleri bu eğlenceli programlarımıza bekliyoruz.

Anahtar kelimeler:

Aven Camp, Kamp turları, mavi yolculuk,mavi tur, Fethiye mavi yolculuk, Göcek koyları mavi yolculuk, çadırlı kamp turu, kamp turu yorum, Marmaris mavi yolculuk, kamp gezisi, kamp tatili, ekonomik yurt içi turlar

Makaleyi paylaş