ekonomik yurt dışı turlar,uygun fiyat yurt dışı turlar, haydi avrupaya'ya, Dubai Turu, Ukrayna Turu, St Petersburg, Moskova Turu

Ekonomik Yurt Dışı Turlarımız

EKONOMİK YURT DIŞI TURLARIMIZ

Dubai Turu

Dubai Turu son yılların en revaçta olan şehir turu ve tatil destinasyonu. Gerek hem modern tasarıma sahip, hem teknolojik yapıdaki devasa gökdelenleri, gerekse alışveriş merkezleri, plajları ve beach clupları ile Dubai gidenlerin memnun döndükleri bir tatil.

Dubai Turlarımız hem vize sorunu içermeyen hem Avrupa turlarına göre daha az maliyetli hem de yaz aylarında tatil yapamayan veya kış aylarında tatil yapmak isteyenlerin katıldığı bir yurt dışı tatil programımız.

Otobüsle Avrupa Turlarımıza katılan gruplarımız aynı ekiple ve grupla farklı tatil planları yaparken bu tatili planlarına ilgi göstermesiyle nedeniyle biz de Dubai Turlarını devreye almış bulunmaktayız.

Dubai için vize şartı var ama vize Schengen vizesi gibi değil. Pasaportunuzu BAE elçiliğine tanıtıp 100 Dolar ödemesini yaptıktan sonra serbest giriş hakkı elde ediyorsunuz. Bu yüzden vize ile uğraşmak istemeyenler için de alternatif bir yer.

Aven Eti Tur Dubai Programları Dubai merkezli ve Dubai uzmanı turizm acenteleri vasıtasıyla gerçekleştirilmekte bu yüzden, teknik, rehberlik, Dubai merkezli sorunlar yaşanmamaktadır.

Dubai içinde her hangi bir sorunu olan katılımcılarımızın sorunu anında çözülebilmektedir.

Genel itibariyle 3 gece 4 gün şeklinde ve bahar dönemlerinde gerçekleştirilen Dubai Turları sonbahar, kış ve ilkbahar aylarında yapılır.

Sömestr döneminde özellikle öğretmenler ve öğrenciler için iyi bir tercihtir.

Dubai turumuz hem Ankara hem de İstanbul çıkışlı tur olup yine buralarda sona ermektedir.

Dubai turlarımız ile ilgili daha geniş bilgileri, tur ayrıntıları, program ve fiyat bilgisini DUBAİ TURU sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

Ukrayna turu

Ukrayna Hem Orta Avrupa hem de Doğu Avrupa sahasında yer alan, yüzölçümü büyük, Slavların yüz yıllarca kendilerine merkez aldığı, köklü tarihi bulunan, popüler bir ülke.

Özellikle Lviv ve Kiev gibi tarihi yapıların bir hayli çok olduğu Ukrayna’ya özellikle son yıllarda oldukça yoğun bir turist akını var. Kiev uzun yıllar Rus İmparatorluklarına başkentlik yapmış bir metropol şehir. Lviv ise Orta Avrupa’nın canlılığını ve sanatsal duruşunu yansıtan; Polonya kültürü ile harmanlanmış, tarih ve sanat kokan bir şehir.

Odessa ise Karadeniz’in Bodrum’u diye nitelendirilen sahil kenti, hem plaj turizmi hem de tarih ve sanat turizmi açısından önemli.

Ukrayna’nın hemen hemen tüm şehirleri gezilmeye görülmeye değerdir. Biz içlerinden en popüler olan bu üç şehri içine alan Büyük Ukrayna Turunu gerçekleştiriyoruz.

Pasaportsuz ve vizesiz gerçekleştirilen Ukrayna turlarına katılım oldukça kolay ve ekonomik. Ukrayna’nın ekonomik koşulları ve Ukrayna’da satın alma düzeyi Türkiye ile benzer nitelikte. Antalya veya Muğla’ya tatile gider gibi Ukrayna’ya gidebilir, aynı ekonomik şartlarla tatil yapabilirsiniz.

2021 yılı Temmuz ayında Kurban bayramı tatilinde gerçekleştireceğimiz Ukrayna Turuna uygun fiyatla katılabilir, şehir merkezlerinde yer alan 3 ve 4 yıldızlı otellerde konaklayabilir, şehirlerarası transferlerinizi gerçekleştirebilir, uçuşlarınızı ayarlayabilir ve gezilmesi görülmesi gereken her yeri Türkçe Yerel rehberimizle gezebilirsiniz.

Ukrayna ziyaretimizin son durağında Odessa kentinde denize girebilir,  dileyenler ise tatilini uzatarak Moldova Kişinev’e geçebilir bir günlük Moldova turuna katılabilirler.

Ukrayna Turu hakkında detaylı bilgi almak ve katılım sağlamak için Ukrayna Turu sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

St Petersburg – Moskova Turu

Rusya Turları içinde en öne çıkan tur St Petersburg & Moskova Turudur. Rus kültürünü tanımak ve baştan başa sanatla çerçevelenmiş bu iki şehrin hikayesi sizi çok etkiyecek.

Her iki şehir de Ruslara başkentlik yaptı. Moskova’da yüzlerce tarihi olaya tanıklık eden Kızıl Meydan, Kremlin Sarayı, dünyanın en gösterişli ve en ünlü metrosu Moskova Metrosu, nakış nakış işlenmiş müzeler ile Moskova’yı gezerken kendinizi özel hissedersiniz.

St Petersburg da Moskova gibi sanata ve tarihe doymuş olağanüstü güzellikte bir şehir. Büyük Petro tarafından planlanan ve yaptırılan, yapımında çok sayıda insanın can verdiği söylenen, Avrupa’nın sembolik tüm özelliklerini yansıtan, dünyanın en büyük müzelerden biri olan Hermitaj’a ev sahipliği yapan St Petersburg sade Avrupa’nın değil dünyanın en güzel şehirlerinden.

Bu iki şehir arasında tren yolculuğu yapacağız. 2 gün Moskova ve 3 gün St Petersburg’ta uluslararası zincir otellerin standart kalitesine sahip 4 yıldızlı otellerde konaklayarak, Rus dünyasını büyük oranda keşfedeceğiz.

Ankara ve İstanbul çıkışlı olan St Petersburg & Moskova Turumuz yine uygun fiyatlı olacak ve gittiğinize kesinlikle değecek.

Aven Eti Tur 2021 yılı Haydi Avrupa’ya markası ile bu 3 özel turun programlarını hazırladı. 2021 bahar ve yaz dönemleri için planlarınızı şimdiden yapmaya başlayabilirsiniz.

İsterseniz yurt içi turlarımız için avencamp.com sayfamızı ziyaret edebilir, isterseniz ana sayfamızdan otobüsle Avrupa turları hakkında genel bilgi alabilirsiniz. 

Avrupa Turu Tavsiye - deneyim yazısı okumak için: Otobüsle Avrupa Turu

Anahtar kelimeler:

Ekonomik yurt dışı turlar, uygun fiyat yurt dışı turlar, Haydi Avrupaya'ya, Dubai Turu, Ukrayna Turu, St Petersburg, Moskova Turu, Kiev Lviv Odessa turu, ucuz Avrupa turları ekonomik Dubai turu, Rusya turu

Makaleyi paylaş