Haydi Avrupa'ya ve Aven Camp Bloglar

Haydi Avrupa'ya ve Aven Camp Bloglar

HAYDİ AVRUPAYA ve AVEN CAMP BLOGLAR


VENEDİK'TE ZİYARET EDİLEBİLECEK 10 GÜZEL YER

Otobüsle Büyük Avrupa Turuna katıldığınızda ziyaret edeceğiniz İtalya'nın tarihi ve romantik, kendine has şehir mimarisine sahip, gülkurusu binaları ve yaşanmışlıklarıyla meşhur kenti Venedik. Venedik’te geçireceğimiz 5 saatlik süre içinde belki her yeri gezemeyeceğiz ama başlıca venedik'in en güzel mekanlarını sizler için bir araya getirdik.

AKTİVİTE – 1: AZMAK ÇAYI TEKNE TURU

Akdeniz Yaz Gençlik Kampımız içinde yapacağımız ilk etkinlik Azmak Çayı Tekne Turu.  Berrak suları içinde yaşayan endemik canlıları yerinde görebileceğiniz tekne turumuz çok hoşunuza gidecek.  Öncelikle Azmak Çayı ve Akyaka hakkında kısa bir bilgi verelim. 

AKTİVİTE - 2: DALYAN TEKNE TURU

Kamp Turumuz içinde Dalyan Tekne turu ile hem Dalyan’ı keşfedeceksiniz, hem de güzel zaman geçirerek bu turu çok beğeneceksiniz. Öğle yemeğinin de yenildiği bu tekne turu aktivitemizde  iztuzu Plajını, tarihi Kounos antik kentini, Dalyan sazlıklarını görecek ve çamur banyosu yapabileceksiniz. 

AKTİVİTE – 3: FETHİYE - SCUBA DIVING

Ege ve Akdeniz Yaz Gençlik Kampımızda en çok beğenilen ve unutulmayan aktivitemiz Scuba Diving. Yani tüplü dalış. Bu aktivitemiz Fethiye’nin berrak ve manzarasına doyamayacağınız koylarında gerçekleşecek. Hem bir tekne turu, mavi yolculuk hem de tüplü dalış deneyimi yaşayacaksınız. Önce kısa bir eğitim verilecek, sonra dalış kıyafetlerinizi giyecek ve tekneden atlayarak dalışa başlayacaksınız. 

AKTİVİTE – 4: FETHİYE – GÖCEK KOYLARI VE 12 ADALAR TEKNE TURU

Türkiye’de yatçılık, tekne turları, gezilecek koy ve adaları denildiğinde ilk akla gelen yer şüphesiz Güneybatı Anadolu Sahilleridir. Kamp turları içinde ücretsiz – fiyata dahil 5 büyük Aktivitemizden bir diğeri de Marmaris Jeep Safari Turundan sonra sırada Fethiye – Göcek Koyları Ve 12 Adalar Tekne Turu Aktivitesi. 

AKTİVİTE – 5: MARMARİS JEEP SAFARİ

Ege ve Akdeniz Yaz Gençlik Kampımız içinde ücretsiz – fiyata dahil 5 büyük Aktivitemiz mevcut. Bunların hepsini sırayla detaylı inceleyelim. İlk sırada Jeep Safari Aktivitemiz var.  Sadece çadırlarımızı kurup kamp alanında öylesine zaman geçirmiyoruz. Biz aynı zamanda eğlenceli işlerle de uğraşıyoruz. Nasıl mı?

KAMP YAPMAK İÇİN 12 NEDEN

Kamp yapmak sizin için neden iyi? Kamp yapmanın sağlık açısından faydaları hem yetişkinler hem de gençler için oldukça fazla. Her zamanki rutininizde evde zaman geçirirken, doğadan uzakta ne kadar şey kaçırdığınızın farkında olmayabilirsiniz. Kamp yapmak, sizin ve ailenizin harika açık havada vakit geçirirken tadını çıkarabileceğiniz, yaşlı ve genç herkes için çok sayıda faydaya sahiptir. 

KAMP TURLARI İÇİN SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

Kamp turları için bizlere gelen en sık sorular, en çok merak ettikleriniz, nasıl kayıt olurum, iptal iade koşulları, tarih değiştirme, kamp alanları, yalnız gelebilir miyim, kadın erkek oranları, nerden katılabilirim, indirimler… Hepsi ve daha fazlası için makalemizi okuyunuz, aklınızda hiçbir soru işareti kalmasın.

KUZEY AVRUPA TURU

Kuzey Avrupa Turu yapmak isteyenler, bu makaleyi okuyun… Haydi Avrupa’ya ile Otobüsle Kuzey Avrupa – İskandinav Turu hakkında bilmek isteyecekleriniz; program, fiyat, tarih bilgileri… Nereleri gezeceğiz, nerelerde konaklayacağız, nasıl gezeceğiz, Kuzey Avrupa Turu ile ilgili detayları öğrenebilirsiniz. 

Haydi Avrupa'ya, Kuzey Avrupa turu, Büyük Avrupa turu, Otobüsle Avrupa turu, Mini Avrupa turu, kamp turu, kamp turları, mavi yolculuk, karavan kiralama, Avrupa turları tavsiye, Otobüsle Avrupa turu yorum, Aven Camp

 

Makaleyi paylaş